Εκλέχθηκε το νέο Προεδρείο της Ο.Τ.Ο.Ε.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ο.Τ.Ο.Ε. (που εκλέχτηκε από το Γενικό Συμβούλιο στις 22/12/2021), στην πρώτη συνεδρίασή της μετά το 33ο Συνέδριο του κλάδου, προχώρησε σήμερα στην συγκρότησή της σε σώμα και εξέλεξε το Προεδρείο της συνδικαλιστικής οργάνωσης των τραπεζοϋπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, το νέο Προεδρείο της ΟΤΟΕ που εκλέχτηκε καθώς και τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας, έχουν ως εξής:

Πρόεδρος                                                Μότσιος Γιώργος

Γεν. Γραμματέας                                      Καλλίρης Ανδρέας

Αντιπρόεδρος                                         Σαξώνης Σωτήρης

Αν. Γεν. Γραμματέας                                Νάκος Βάϊος

Ταμίας                                                      Τρυφωνόπουλος Κώστας

Αν. Ταμίας                                                Σιδεράτος Γιάννης

Οργανωτικός Γραμματέας

Νομαρχικών Παραρτημάτων                Γεωργούδη Σοφία

Οργανωτικός Γραμματέας Συλλόγων   Ντότσικας Φώτης

Μέλη:  Δρίβας Χαράλαμπος, Αδαμόπουλος Παναγιώτης, Μούτσης Κυριάκος, Γκιάτης Τάσος, Χαραλαμπόπουλος Θεόδωρος, Μυλωνάς Γιώργος και Σταθόπουλος Θανάσης

            Κλείνοντας τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, ο Πρόεδρος της Ο.Τ.Ο.Ε.τόνισε ότι η διοίκηση μας συνεχίζει την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων. Προβλήματα που είναι πολλά και σύνθετα ιδιαίτερα με τις νέες συνθήκες της ψηφιοποίησης των τραπεζικών εργασιών. Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί 

            Πρόσθεσε, ακόμα, την ανάγκη άμεσης προετοιμασίας της Ο.Τ.Ο.Ε. για την διεκδίκηση της νέας Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το περιεχόμενο της οποίας θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία της Ο.Τ.Ο.Ε. την προσεχή Τετάρτη 29/12/2021 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνεδρίαση Γενικού Συμβουλίου προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

            Ενόψει αυτών των εξελίξεων η Ο.Τ.Ο.Ε. με αφετηρία το 33ο Συνέδριό της και μετά την εκλογή των

οργάνων του κλάδου (Γενικού συμβουλίου και Εκτελεστικής Γραμματείας) και την εκλογή του νέου Προεδρείου, προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα και καλεί τους Συλλόγους – Μέλη της αλλά και τους εργαζόμενους στις Τράπεζες να βρίσκονται σε ετοιμότητα παρέμβασης και δράσης.

  Κατεβάστε το αρχείο PDF