Συνάδελφοι,

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις του για όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, επανήλθε στο θέμα των οδοιπορικών εξόδων και απέστειλε στη Διοίκηση την παρακάτω επιστολή.

************************************************************************

 Αθήνα, 30 Αυγούστου 2021                                                                                                                                                              Αρ. Πρωτ.: 210091

Προς

Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κα. Ε. Χατζηιωάννου

Βοηθό Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού  κ. Γ. Αρμελινιό

ΘΕΜΑ: Οδοιπορικά έξοδα

Στις 5/1/2021 η Διοίκηση της Τράπεζας εξέδωσε τον νέο Κανονισμό Οδοιπορικών Εξόδων. Όπως γνωρίζετε, μετά από τη μεταξύ μας διαβούλευση και διάλογο σχετικά με το θέμα, συμφωνήσαμε να παγώσει η εφαρμογή του νέου Κανονισμού καταρχήν μέχρι τον Αύγουστο, όσον αφορά στους συναδέλφους  που είχαν προγενέστερες εγκρίσεις.

            Συνεκτιμώντας και λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον και την αγωνία των συναδέλφων, ειδικά της Περιφέρειας, για την εξέλιξη του θέματος, τη διαδικασία διαβούλευσης και την εξέλιξη της πανδημίας ζητάμε να παραταθεί το υφιστάμενο καθεστώς των οδοιπορικών μέχρι το τέλος του έτους.

************************************************************************

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

Ντεκουμές Αθανάσιος     Θύμιος Παπαγιάννης

  Κατεβάστε το αρχείο PDF