Συμμετοχή Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας (ΣΥΕΤΕ) για μια ακόμη χρονιά θα δώσει το παρών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 13 & 14 Νοεμβρίου 2021.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος δεν είναι μια απλή αθλητική διοργάνωση, είναι ένα διεθνές αθλητικό γεγονός με χιλιάδες συμμετοχές από όλον τον κόσμο. Αθλητές όλων των ηλικιών, ερασιτέχνες ή καταξιωμένοι μαραθωνοδρόμοι του διεθνούς στίβου, συμμετέχουν, κάνοντας την αγάπη τους για τον αθλητισμό μια μεγάλη γιορτή.

Από αυτή τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο ΣΥΕΤΕ. Όπως κάθε χρόνο, θα καλύψει – αποκλειστικά για τα μέλη του – το 50% του κόστους κάθε εγγραφής.

Από την κάθε συμμετοχή, τα 5 € θα προσφερθούν για κοινωνικό σκοπό.

Στην παρούσα φάση, και σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο, δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησηςCOVID-19 (κατόπιν οδηγίας του ΣΕΓΑΣ).

Λόγω της πανδημίας, οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα δοθούν κατόπιν προτεραιότητας εγγραφής.

Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος οι Αγώνες Παιδιών ( τόσο στη διαδρομή όσο και στο Παναθηναϊκό Στάδιο) και ο Αγώνας SpecialOlympicsHellas.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ

Όσοι συνάδελφοι – μέλη του ΣΥΕΤΕ επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο με την ομάδα του Συλλόγου μας, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία της φόρμας που βρίσκεται στο τέλος της ανακοίνωσης και να την αποστείλουν μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης, με e-mail στο syete@otenet.gr ή στο syete2@nbg.gr

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως 20/9/2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των 60 συνολικά διαθέσιμων συμμετοχών που έχει εξασφαλίσει ο ΣΥΕΤΕ για την ομάδα του.

Προσοχή! Η κατάθεση του κόστους συμμετοχής θα γίνει μετά από νεότερη ενημέρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία Αθλητισμού του ΣΥΕΤΕ (αρμόδιος ο σδ Αντώνης Γεωργικόπουλος) – τηλ. 2103334915 (διεπ. 19915) ή στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΥΕΤΕ τηλ. 2103349999 (διεπ. 19999).

Σας περιμένουμε όλους στην ομάδα μας!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

Ντεκουμές Αθανάσιος     Θύμιος Παπαγιάννης

  Κατεβάστε το αρχείο PDF