Συνάντηση Προεδρείου του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. με τα Σωματεία της Ε.Τ.Ε. για την Επιχειρησιακή Σύμβαση

Με πρωτοβουλία του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., και ενόψει της διαπραγμάτευσης με την Διοίκηση  για τη νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, πραγματοποιήθηκε χτες 12/4/2022, συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου μας με τους Προέδρους και Γενικούς Γραμματείς των υπόλοιπων Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην Εθνική Τράπεζα (ΣΥ.ΤΑ.ΤΕ., Σ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε., Σ.Ε.Ε.Τ.Ε., ΣΥ.Π.Ε.Τ.Ε. – Π.Π. ΕΘΝ.ΑΚ., Σ.Ε.Ε.Τ.).

Υπηρετώντας στην πράξη, όπως κάνουμε διαχρονικά, την ενότητα των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα, ζητήσαμε από τους υπόλοιπους Συλλόγους να καταθέσουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους. Διεξήχθη μια εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση στη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε το κλίμα συστράτευσης των εργαζόμενων και η βούληση για ενότητα μπροστά στην πρόκληση της υπογραφής της νέας Επιχειρησιακής Σύμβασης. 

Με βάση:

  • τις διαχρονικές αξίες και αρχές του Συλλόγου μας, 
  • τους άξονες διεκδίκησης όπως διαμορφώθηκαν από την ειδική διαπαραταξιακή ομάδα εργασίας που συστήθηκε το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου στην οποία όλες οι παρατάξεις – πλην μιας – κατέθεσαν τις προτάσεις τους,
  • τις προτάσεις που κατέθεσαν οι άλλοι Σύλλογοι,
  • την επικοινωνία με τους εργαζόμενους μέσα από την καθημερινή λειτουργία του Συλλόγου, 

το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. θα συνεδριάσει την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις και να εγκρίνει το διεκδικητικό πλαίσιο για τη διαπραγμάτευση και την υπογραφή της νέας Επιχειρησιακής Σύμβασης.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Μετά την επιτυχή κατάληξη της διαπραγμάτευσης της Ο.Τ.Ο.Ε. με τις Τράπεζες και την υπογραφή Κλαδικής Σύμβασης, ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., έχοντας την ευθύνη για τη διαπραγμάτευση και την υπογραφή της Επιχειρησιακής Σύμβασης, μπαίνει μπροστά στη μάχη για μία ακόμα θεσμική κατάκτηση κορυφαίας σημασίας για όλους τους συναδέλφους.

Για να συνεχίσουν οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα να αισθάνονται ασφάλεια, σιγουριά και προοπτική για το εργασιακό τους μέλλον.

  Κατεβάστε το αρχείο PDF